Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Aranyban úszó meleg gyertyafény Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 09.

Image

Orosz ortodox egyházi művek, karácsonyi koncert, farsangi opera-parádé és húsvéti hangverseny szerepel a Vox Mirabilis Kamarakórus 2015/2016-os évadának repertoárjában. Bérletek már kaphatók.
Tovább...
 
Szent István országa - Boldogasszony országa Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 09.
Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a „Szent István országa – Boldogasszony országa” című kórustalálkozót október 10-11-én, Székesfehérváron. A szervező Primavera Kórus meghívására a királyi városba érkezik a Budapesti Monteverdi Kórus és a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Énekkara. Szeretettel várják a város zeneszerető közönségét október 10-én, szombaton délután a Szent Imre templomba a kórusok ünnepi hangversenyére.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör októberi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 08.

Image

A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2015. október havi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Olvasás Éjszakája Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 08.

Image

Szeretettel várják Olvasóinkat az Olvasás Éjszakájára, az Olvasva ez más világ című irodalmi és könyves fesztiválra, 2015. október 10-én, szombaton.
Tovább...
 
A mű, a művész és a hangszerkészítő hármas egysége Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek - Temesvári Márta   
2015. október 08.

Image

Hangszerkiállítás várta az érdeklődőket a fehérvárcsurgói kastélyban. Romanek Tihamér, Adonyi Iván, Faragó-Tököly Márton, Bernd Eczler, Ficsor Gergely csodálatos hangszerei nemcsak a látogatóknak okoztak örömet, hanem a vonósnégyes fesztivál muzsikusainak is, akik a koncertek előtt kipróbálhatták őket.
Tovább...
 
Én és a szecesszió - rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. október 07.

Image

Ősszel is folytatódik a „Gyere rajzolni a Képtárba” sorozat egy rajzpályázati kiírással, aminek témája Nagy Sándor művészete. „Én és a szecesszió” címmel a 7-12 és a 13-19 éves Fejér megyei diákok pályamunkáit november 10-ig várják a Városi Képtárban.
Tovább...
 
Olvasás Éjszakája Szegeden Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 07.

Image

Szeretetettel várják Olvasóinkat a szervezők az Olvasás Éjszakájára, az Olvasva ez más világ című irodalmi és könyves fesztiválra, 2015. október 10-én, szombaton.
Tovább...
 
ZÁVADA PÉTER ÚJ KÖTETÉT MUTATJÁK BE AZ ÚJ MAGYAR KÉPTÁRBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 07.
Az örülök, hogy itt szólhat – sorozat részeként Závada Péter új kötetét mutatják be október 7-én szerdán 18 órakor az Új Magyar Képtárban, a Megyeház utca 17. szám alatt. A József Attila Kör támogatásával megvalósuló est moderátora Czinki Ferenc. A Mész című kötet egymást keresztező ösvényeinek végén ott áll az anya, és ott áll a fiú.
Tovább...
 
Olvasás Éjszakája Budapesten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 06.

Image

Szeretetettel hívják és várják Olvasóinkat a szervezők az Olvasás Éjszakájára, az Olvasva ez más világ című irodalmi és könyves fesztiválra, 2015. október 10-én, szombaton.
Tovább...
 
VASÁRNAPI BÁBSZÍNHÁZI ELŐADÁSOK A KORONÁS PARKBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 05.

Image

2015. október 11-én, vasárnap újabb kulturális programot szerveznek a székesfehérvári Koronás Parkban. Aracs Eszter előadásában a „Gulyás Terka, avagy főzőcske Vitézlaci módra” című vásári bábjátékot tekinthetik meg az érdeklődők. A rendezők négyéves kortól ajánlják a bábelőadást a gyerekeknek. További érdekesség, hogy októberben is folytatódnak a vasárnapi Koronás Bábszínházak.
Tovább...
 
Gazdag programkínálat a 10. Országos Könyvtári Napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2015. október 02.

Image

Az Országos Könyvtári Napokat 2015-ben október 5-11. között rendezik meg „Nagy Könyvtári Show” címmel. Az eseményeket a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezi. Az egymásra épülő, valamennyi korosztály igényeire figyelő rendezvénysorozat a településeken működő könyvtárak szolgáltatásait igyekszik népszerűsíteni országszerte, így Székesfehérváron is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3730 - 3740 / 6229